Regulament

Regulament


Locul de joaca nu poate fii asociat cu forme de ingrijire sau educare a copiilor , tip cresa, gradinita , babysitting, bona!1 Inainte de a patrunde in acest spatiu, incaltamintea va fi lasata in grija personalului administrativ, cei care intra vor purta sosete.
Prezentul spatiu de distractie este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani; copiii ce nu au implinit varsta de 3 ani, vor fi insotiti de parinti.


2 Pentru a mentine igiena, toti utilizatorii isi vor spala si dezinfecta mainile inainte de joaca, precum si dupa folosirea WC-ului.


3 Pentru ca toti copiii sa aiba parte de momente de relaxare si buna dispozitie nimeni nu are voie sa vorbeasca vulgar sau sa se comporte necivilizat. Este interzis accesul cu obiecte dure, ascutite in incinta. Este interzis accesul cu mancare, guma de mestecat sau bauturi in zona de joaca.


4 Sunt interzise cataratul pe plasa de protectie sau pe marginea gonflabilelor, urcarea pe tobogane in sens invers si aruncarea jucariilor dintr-o zona in alta.


5 Petrecerile in spatiul de joaca dureaza 3 ore. Accesul in locul de joaca se face cu maxim 15 min inaite de ora programata si se elibereaza cu maxim 10 min de la terminarea petrecerii.


6 Prelungirea petrecerilor peste timpul stabilit este posibila prin achitarea unei taxe de 300 lei/ora , numai in situatia in care nu urmeaza o alta petrecere cu exclusivitate.


7 Pentru rezervarea petrecerii se achita un avans de 300 lei RON.


8 Daca optati pentru un pachet cu exclusivitate, iar numarul participantilor este mai mic decat este cerinta pachetului va trebui achitat integral.


9 Daca numarul participantilor la petrecere este mai mic decat cel pentru care ati facut rezervare se va achita integral conform contractului.


10 Detaliile privind meniul, numarul copiilor, serviciile suplimentare, vor fi anuntate cu 3 zile inainte de data programata pentru petrecere.


11 Personalul nu isi asuma raspunderea pentru bunurile personale lasate nesupravegheate.


12 Locatia noastra are 2 spatii de joaca concepute pe categorii de varsta, fapt pentru care in momentul contractarii unei petreceri va rugam sa mentionati varsta copiilor pentru a-i indruma in spatiul corespunzator varstei.


13 Accesul adultilor in spatiul de joaca se face incaltaminte de protectie pe care o gasiti in incinta spatiului de joaca.
Incaltamintea se va pastra pana la finalul petrecerii !.


14 Accesul in incinta cu produse alimentare (bautura si mancare) este interzis,exceptie fac petrecerile unde se inchiriaza doar sala, situatie in care pot fi aduse produse alimentare (mancare si tort) exclusiv pentru copii.
Produsele vor fi insotite de certificate de conformitate .


15 Distrugerea aparaturii electronice atrage dupa caz sanctiuni financiare, conform valorii de de piata a produsului respectiv .


16 In cazul in care un copil sau mai multi, au un comportament violent acestia vor fi exclusi din locul de joaca. Nu ne asumam raspunderea pentru acestia si pentru eventualele accidentari provocate altor copii,de asemenea copiii care prezinta o stare de sanatate alterata nu vor fi primiti in spatiul de joaca alaturi de alti copii.


GDPR

1 Drepturile persoanei vizate sunt prevazute de Capitolul III din Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Colectam datele cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.


2 Primim informatii de la dumneavoastra astfel:
-cand incheiati un contract cu TOPOLINO, ne transmiteti adresa de e-mail, telefonul, numele si prenumele;
-cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.


3 Scopurile ?i temeiurile prelucrarii datelor cu carecter personal de la client sunt pentru prestarea serviciilor TOPOLINO in beneficiul dumneavoastra.
Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

-prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
-solu?ionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
-returnarea produselor/serviciilor conform prevederilor legale;
-rambursarea contravalorii produselor/serviciilor conform prevederilor legale.


4 Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre noi si dumneavoastra.
De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.


5 Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza.
In acest sens, va putem trimite, prin canale de comunicare electronica (e-mail/SMS), newsletter generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale asemanatoare.


6 Pastram datele dumneavoastra cu caracter personal asigurand redundanta stocarii si nu vor fi distribuite fara acordul partilor !
In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate.
Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Multumim,
Echipa