Regulament

Regulament

1 Petrecerile in spatiul de joaca dureaza 3 ore. Accesul in locul de joaca se face cu maxim 15 min inaite de ora programata si se elibereaza cu maxim 10 min de la terminarea petrecerii.

2 Prelungirea petrecerilor peste timpul stabilit este posibila prin achitarea unei taxe de 150 lei/ora , numai in situatia in care nu urmeaza o alta petrecere cu exclusivitate.

3 Pentru rezervarea petrecerii se achita un avans de 200 lei RON.


4 Daca optati pentru un pachet cu exclusivitate, iar numarul participantilor este mai mic decat este cerinta pachetului va trebui achitata diferenta numarului de copii.

5 Daca numarul participantilor la petrecere este mai mic decat cel pentru care ati facut rezervare se va achita integral conform contractului.


6 Detaliile privind meniul, numarul copiilor, serviciile suplimentare, vor fi anuntate cu 3 zile inainte de data programata pentru petrecere.


7 Copiii sub 3 ani au voie in spatiul de joaca doar insotiti de unul din parinti.


8 Personalul nu isi asuma raspunderea pentru bunurile personale lasate nesupravegheate.


9 Locatia noastra are 2 spatii de joaca concepute pe categorii de varsta, fapt pentru care in momentul contractarii unei petreceri trebuie sa mentionati in ce spatiu de joaca doriti sa aiba loc petrecerea, urmand ca exclusivitatea sa fie acordata numai pentru spatiul de joaca respectiv.

10 Accesul parintilor in spatiul de joaca destinat copiilor se face cu incaltaminte de protectie pe care o gasiti in incinta spatiului de joaca, de asemenea copiii se vor descalta de incaltamintea de strada la intrarea in spatiul de joaca (copiii pot folosi incaltaminte de schimb de acasa sau ciorapei).

11 Accesul in incinta cu produse alimentare (bautura si mancare) este interzis,exceptie fac petrecerile unde se inchiriaza doar sala, situatie in care pot fi aduse produse alimentare (mancare si tort) exclusiv pentru copii. Produsele vor fi insotite de certificate de conformitate .

12 In situatia in care optati pentrut un animator din exterior se percepe o taxa suplimentara.


13 Distrugerea aparaturii electronice atrage dupa caz sanctiuni financiare, conform valorii de de piata a produsului respectiv .


14 Ne rezervam dreptul de a selecta clientii, iar in cazul in care un copil sau mai multi, au un comportament violent acestia vor fi exclusi din locul de joaca. Nu ne asumam raspunderea pentru acestia si pentru eventualele accidentari provocate altor copii,de asemenea copiii care prezinta o stare de sanatate alterata nu vor fi primiti in spatiul de joaca alaturi de alti copii.

Multumim,
Echipa